Cases

Det er ikke det, vi siger. Det er det, vi gør – som skaber værdi for dig. Ta' et kig på nogle af de opgaver, vi har løst for andre. Så får du måske en ide om, hvad vi kan GØRE for dig.

ALBOA strategiforløb

Strategiproces – beboerinvolvering og -formidling

Gennem et halvt år var Andres udvikler af, facilitator og inspirator i et strategiforløb, som boligorganisationen ALBOA gennemførte. Målet var at nå frem til en fælles vision for en af Vestdanmarks største almene boligorganisationer. Undervejs har organisationsbestyrelse, beboervalgte, medarbejdere og menige beboere deltaget i forskellige arrangementer og møder med stort engagement.ALBOAs organisationsbestyrelse skriver selv:

I bestyrelsen har vi været imponerede over den store og velvillige deltagelse i vores mange missions- og visionsseancer. Arbejdet har givet os en bedre forståelse for, hvad ALBOA er for en størrelse, og hvor beboerne gerne ser, at vi bevæger os hen. Vi tror på, at vi med denne forhåbentlig klare formulering af vision, mål, delmål, strategi og værdier kan skabe både gennemsigtighed og målrettethed i ALBOA. Til glæde for medarbejdere og beboere.

Du kan læse mere om ALBOAs vision her.

Kunde

ALBOA strategiforløb

Kategori

10.000 - 50.000Almene boligorganisationerStrategi