Hvem er vi?

Hver især kan vi byde ind med specifikke kompetencer. Og sammen udgør vi en stærk enhed, der også gerne vil skabe værdi for jer. Nysgerrig? Ta' fat i en af os – vi bider ikke.

Andres Tue Møller

Direktør og kommunikationsrådgiver

Jeg har været med fra den spæde begyndelse: Da tuen voksede ud af soveværelset i bogstavelig forstand. Tør godt påstå, at jeg har prøvet det meste inden for kommunikation, marketing og journalistik. Stærk i analysen, kreativ og skarp på eksekveringen. Er vild med netværk og deling af viden. Så kom endelig, hvis du har en ide om, at vi kan blive klogere sammen.

Karen Ottosen Møller

Administration og bogholderi

Jeg holder styr på alt det, der ikke har noget at gøre med tuens kerneydelser. Altså bogholderi, løn, indkøb og administration. Så har du et godt tilbud til os, eller skal du sende en faktura - så er det mig.

Louise Karlsen

Kommunikationskonsulent

Kommunikation, PR og markedsføring. Online og offline. Det er mig! Mangler du hjælp til nyhedsbrevet, medarbejderbladet, hjemmesiden eller noget helt fjerde, kan jeg sikkert hjælpe. Opgaver som idéudvikling, tekstproduktion og webopdatering er hverdag – og med fast hånd om projektet sikrer jeg, at også din opgave kommer sikkert i hus.

Mette Weibrecht Nielsen

Grafisk designer og e-konceptudvikler

Jeg er et af tuens kreative hoveder. Grafik, både til web og tryk, er min passion. Så hvad enten du sidder med et dokument, der skal layoutes, eller en hjemmeside, hvis udtryk trænger til en overhaling, så hiv fat i mig. Sammen finder vi den rette indpakning.