Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
08 juli, 2016
Tid til sommer

Antallet af krydstogtskibe foran vores redaktion er steget markant de seneste uger. Et sikkert tegn på, at sommersæsonen er over os. Vi overlader kajen til turisterne i de kommende uger og har kun nedsat bemanding i juli (i uge 29 har vi helt lukket).
Vi vil godt benytte lejligheden til at takke jer for et hæsblæsende 1. halvår og ønske alle en god sommer.

20 marts, 2016
Ny kunde lyser op

En ny international kommunikationsstrategi, sparring omkring SoMe, udarbejdelse af personas og organisering af interne/eksterne procedurer.…

Vi kommer hele vejen rundt med vores nyeste kunde, Orbiloc.

Det er med stolthed og en stor portion ydmyghed, at vi har kastet os over denne opgave, der indebærer et tæt og intensivt samarbejde med Orbilocs hårdtarbejdende team med hovedsæde i Aarhus Nord.

Just in case du ikke har hørt om Orbiloc: Så er det en danskproduceret lygte til løbere, hunde, outdoor-entusiaster mv. Smugkig bare her: orbiloc.com eller Orbilocs facebook-side.

Vi glæder os helt vildt til at følge med Orbiloc ud i verden.

Elev_nhb
05 februar, 2016
60 fagprøver kræver overblik

Det lyder måske ikke specielt kompliceret – men ikke desto mindre, så er vi i øjeblikket ved at hjælpe cirka 60 Imerco-elever med markedsføringen af deres fagprøver, som typisk består af en salgsaktivitet i butikken. Vel at mærke i 60 forskellige butikker over hele landet.

Via tuens online-lokalportal kan eleverne enkelt og let vælge den markedsføringspakke, der passer til deres projekt, fx:

  • Målrettet e-nyhedsbrev (i butikkens dækningsområde)
  • Plakater
  • Skiltepakke
  • Flyers

Vi vejleder, layouter, kvalitetssikrer og sørger for udsendelse til tiden, og kædekontoret er sluppet for en tidskrævende opgave, der ikke kan automatiseres. Eleverne: De har fået en god og seriøs behandling og mulighed for at skabe maksimal synlighed omkring deres projekt inden for et relativt beskedent budget.

tuen nytårskur 2016
12 januar, 2016
Godt nytår!

Lad os få 2016 skudt i gang med manér!

Allerede 9. januar var lokalerne på havnen fyldt med glade og feststemte venner af huset, da vi inviterede til nytårskur (sammen med blandt andet dypång og Martin Ib).

Hvis stemningen og mængden af drinks, dansetrin og dejlige mennesker skal være en målestok for det nye år – så lover det rigtig godt.

Vi glæder os til at dele det med jer alle.

Godt nytår!

nyhed_jul_nytaar
22 december, 2015
Julefred

Lige om lidt sænker julefreden sig over tuen. Men vi skal nu lige nå at færdiggøre de sidste nyhedsbreve for Imerco, animationsfilme til Dansk Byggeri, en pressemeddelelse om en nystartet advokatvirksomhed, layout til en bunke VIA-postkort, et beboermagasin om renovering og….

Kl. 16 den 22. december puster vi ud og glæder os til en skøn juleferie. Tak til alle vores trofaste kunder og venner af huset for et godt samarbejde og gode stunder.

Vi vender stærkt tilbage igen 4. januar (ps. har du et akut behov for at komme i kontakt med os – så send en mail til mail@tuen.dk. Vi skal nok tjekke den).

Glædelig jul og godt nytår!