Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
201606_Boligkonference2016_Web_639x235px
15 august, 2016
Træfpunkt  – viden og netværk

23. september inviterer AlmenBoligNET til årets Træfpunkt. En tilbagevendende begivenhed, hvor repræsentanter fra almene boligorganisationer mødes. I år er temaet bæredygtig og positiv udvikling af udsatte områder. Træfpunkt er henlagt til Gellerup, som netop i disse år gennemgår en markant forandring. Træfpunkt byder på inspirerende indlæg fra filantropidirektør Anne Skovbro fra Realdania og direktør Keld Laursen fra Brabrand Boligforening. AlmenBoligNET er værter – så arrangementet er gratis.

> Læs mere og tilmeld dig her

Sommerhilsen
08 juli, 2016
Tid til sommer

Antallet af krydstogtskibe foran vores redaktion er steget markant de seneste uger. Et sikkert tegn på, at sommersæsonen er over os. Vi overlader kajen til turisterne i de kommende uger og har kun nedsat bemanding i juli (i uge 29 har vi helt lukket).
Vi vil godt benytte lejligheden til at takke jer for et hæsblæsende 1. halvår og ønske alle en god sommer.

22_04_15_malene_lundgren5896
15 april, 2016
Vi rykker tættere sammen

Vores gode samarbejdspartner, Malene Lundgren fra Budskab, er rykket ind her på redaktionen i Balticagade. Det er vi glade for – ikke kun på grund af det gode selskab, men også fordi vi allerede har et tæt samarbejde omkring flere kunder.

Malene er knivskarp, når det gælder opbygning af relationer – ikke mindst via sociale medier. I fællesskab har vi en ambition om at stikke spaden lidt dybere, når det gælder rådgivning omkring digital synlighed.

201607_NyhedsbrevKunder_top
20 marts, 2016
Ny kunde lyser op

En ny international kommunikationsstrategi, sparring omkring SoMe, udarbejdelse af personas og organisering af interne/eksterne procedurer.…

Vi kommer hele vejen rundt med vores nyeste kunde, Orbiloc.

Det er med stolthed og en stor portion ydmyghed, at vi har kastet os over denne opgave, der indebærer et tæt og intensivt samarbejde med Orbilocs hårdtarbejdende team med hovedsæde i Aarhus Nord.

Just in case du ikke har hørt om Orbiloc: Så er det en danskproduceret lygte til løbere, hunde, outdoor-entusiaster mv. Smugkig bare her: orbiloc.com eller Orbilocs facebook-side.

Vi glæder os helt vildt til at følge med Orbiloc ud i verden.

Elev_nhb
05 februar, 2016
60 fagprøver kræver overblik

Det lyder måske ikke specielt kompliceret – men ikke desto mindre, så er vi i øjeblikket ved at hjælpe cirka 60 Imerco-elever med markedsføringen af deres fagprøver, som typisk består af en salgsaktivitet i butikken. Vel at mærke i 60 forskellige butikker over hele landet.

Via tuens online-lokalportal kan eleverne enkelt og let vælge den markedsføringspakke, der passer til deres projekt, fx:

  • Målrettet e-nyhedsbrev (i butikkens dækningsområde)
  • Plakater
  • Skiltepakke
  • Flyers

Vi vejleder, layouter, kvalitetssikrer og sørger for udsendelse til tiden, og kædekontoret er sluppet for en tidskrævende opgave, der ikke kan automatiseres. Eleverne: De har fået en god og seriøs behandling og mulighed for at skabe maksimal synlighed omkring deres projekt inden for et relativt beskedent budget.