Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
nyhed_jul_nytaar
22 december, 2015
Julefred

Lige om lidt sænker julefreden sig over tuen. Men vi skal nu lige nå at færdiggøre de sidste nyhedsbreve for Imerco, animationsfilme til Dansk Byggeri, en pressemeddelelse om en nystartet advokatvirksomhed, layout til en bunke VIA-postkort, et beboermagasin om renovering og….

Kl. 16 den 22. december puster vi ud og glæder os til en skøn juleferie. Tak til alle vores trofaste kunder og venner af huset for et godt samarbejde og gode stunder.

Vi vender stærkt tilbage igen 4. januar (ps. har du et akut behov for at komme i kontakt med os – så send en mail til mail@tuen.dk. Vi skal nok tjekke den).

Glædelig jul og godt nytår!

06 december, 2015
Vikarer går til filmen

Når en virksomhed hyrer vikarer, er det med til at dække nogle akutte arbejdsopgaver. For virksomheden betyder det et bedre resultat. Og for de tilknyttede vikarer giver det penge i kassen. Vikarer har friheden til at vælge til og fra, når de vil arbejde. Virksomheder har til gengæld ingen binding – og kan skalere deres arbejdskraft op og ned. TeamVikaren.dk er et af Danmarks førende vikarbureauer. Og vi har fået lov til at hjælpe dem med det gode budskab: At både virksomhed og vikarer er vindere. Lige nu gør vi det i en TV-reklame, som testes på TV2-Østjylland, og i et par web-videoer, som fortæller historien på TeamVikaren.dk. Her kan du se en af web-videoerne:

 

09 november, 2015
Fortællinger fra…hverdagen

Hvad ved vi om vores naboer? Om beboerne i blokkene? Om gruppen af unge på gadehjørnet? Fortællinger fra Løvvangen er en samling af historier fra et boligområde i Nørresundby. Et område, som gennem de seneste fire år har været gennem en total forandring og i dag fremstår som en helt ny bydel. De boligsociale udfordringer er ikke forsvundet sammen med de gamle betonblokke – men livet spirer, og hver dag er der eksempler på det nye liv, der leves i Løvvangen. Det er de historier, vi har samlet for Sundby-Hvorup Boligselskab.

Bedre Bundlinje
21 september, 2015
Bedre Bundlinje – ja tak!

Ja, hvem jagter ikke bedre bundlinje? Vi har været så heldige – eller dygtige – at få lov til at bidrage til Dansk Byggeris og 3Fs udviklingsforløb af samme navn. Et tilbud, der er målrettet alle medlemmer af Dansk Byggeri.
I tæt samarbejde med udviklingskonsulenterne fra Dansk Byggeri og 3F har vi deltaget i udviklingen af alt fra præsentationsmaterialer, video, pressearbejde og til udviklingen af ‘kursus-materialer’. Er din virksomhed i målgruppen (medlem af Dansk Byggeri) – så tjek siden bedrebundlinje.dk. Hvis ikke – så kunne det jo være, at du skulle tage en snak med os om, hvordan vi kan løfte jeres kommunikationsopgaver, så de bidrager til bedre bundlinje?

Netværk for kommunikationsfolk i almene boligorganisationer
20 august, 2015
Netværk for den almene boligsektor

Efter en succesfuld premieresæson er vi klar med programmet for 2015/16 i netværket Almen/KOM. Her mødes kommunikationsansvarlige og -medarbejdere fra almene boligorganisationer og deler viden, tips, ideer mm. tuen faciliterer netværket og deler også ud af vores viden og indsigt i den almene sektor. Er du nysgerrig, så kan du så programmet > her