Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
09 november, 2015
Fortællinger fra…hverdagen

Hvad ved vi om vores naboer? Om beboerne i blokkene? Om gruppen af unge på gadehjørnet? Fortællinger fra Løvvangen er en samling af historier fra et boligområde i Nørresundby. Et område, som gennem de seneste fire år har været gennem en total forandring og i dag fremstår som en helt ny bydel. De boligsociale udfordringer er ikke forsvundet sammen med de gamle betonblokke – men livet spirer, og hver dag er der eksempler på det nye liv, der leves i Løvvangen. Det er de historier, vi har samlet for Sundby-Hvorup Boligselskab.

Bedre Bundlinje
21 september, 2015
Bedre Bundlinje – ja tak!

Ja, hvem jagter ikke bedre bundlinje? Vi har været så heldige – eller dygtige – at få lov til at bidrage til Dansk Byggeris og 3Fs udviklingsforløb af samme navn. Et tilbud, der er målrettet alle medlemmer af Dansk Byggeri.
I tæt samarbejde med udviklingskonsulenterne fra Dansk Byggeri og 3F har vi deltaget i udviklingen af alt fra præsentationsmaterialer, video, pressearbejde og til udviklingen af ‘kursus-materialer’. Er din virksomhed i målgruppen (medlem af Dansk Byggeri) – så tjek siden bedrebundlinje.dk. Hvis ikke – så kunne det jo være, at du skulle tage en snak med os om, hvordan vi kan løfte jeres kommunikationsopgaver, så de bidrager til bedre bundlinje?

Netværk for kommunikationsfolk i almene boligorganisationer
20 august, 2015
Netværk for den almene boligsektor

Efter en succesfuld premieresæson er vi klar med programmet for 2015/16 i netværket Almen/KOM. Her mødes kommunikationsansvarlige og -medarbejdere fra almene boligorganisationer og deler viden, tips, ideer mm. tuen faciliterer netværket og deler også ud af vores viden og indsigt i den almene sektor. Er du nysgerrig, så kan du så programmet > her 

tuen
12 august, 2015
Ja – vi er flyttet

Vi kunne ikke stå for fristelsen, da vi fik muligheden for at rykke vores redaktion ned i Aarhus’ mest dynamiske og kreative område: Havnen. Nærmere bestemt på ‘Mellemarmen’ blandt krydstogtskibe og store siloer med korn og foderstoffer.
Herfra vil vi fremover levere ideer, content og projektledelse, og vi glæder os til at dele udsigten med jer alle i fremtiden. Fortsat god sommer.

footer_pix
28 juni, 2015
Ferietid? Ikke her

I de kommende uger finder du hele tiden et par af os på tuen – og hvis du selv har lidt ekstra tid, nu hvor feriestemningen har bredt sig, så benyt chancen og ta’ en snak med os om mulighederne for at outsource dele af jeres kommunikationsopgaver. Kontoret er åbent, og kaffen klar, hele sommeren (for vi er nødt til at være på job, når vores kunder holder fri. Ellers kan vi jo ikke holde deres hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og interne medier levende – også i ferietiden).