Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
Elev_nhb
05 februar, 2016
60 fagprøver kræver overblik

Det lyder måske ikke specielt kompliceret – men ikke desto mindre, så er vi i øjeblikket ved at hjælpe cirka 60 Imerco-elever med markedsføringen af deres fagprøver, som typisk består af en salgsaktivitet i butikken. Vel at mærke i 60 forskellige butikker over hele landet.

Via tuens online-lokalportal kan eleverne enkelt og let vælge den markedsføringspakke, der passer til deres projekt, fx:

  • Målrettet e-nyhedsbrev (i butikkens dækningsområde)
  • Plakater
  • Skiltepakke
  • Flyers

Vi vejleder, layouter, kvalitetssikrer og sørger for udsendelse til tiden, og kædekontoret er sluppet for en tidskrævende opgave, der ikke kan automatiseres. Eleverne: De har fået en god og seriøs behandling og mulighed for at skabe maksimal synlighed omkring deres projekt inden for et relativt beskedent budget.

tuen nytårskur 2016
12 januar, 2016
Godt nytår!

Lad os få 2016 skudt i gang med manér!

Allerede 9. januar var lokalerne på havnen fyldt med glade og feststemte venner af huset, da vi inviterede til nytårskur (sammen med blandt andet dypång og Martin Ib).

Hvis stemningen og mængden af drinks, dansetrin og dejlige mennesker skal være en målestok for det nye år – så lover det rigtig godt.

Vi glæder os til at dele det med jer alle.

Godt nytår!

nyhed_jul_nytaar
22 december, 2015
Julefred

Lige om lidt sænker julefreden sig over tuen. Men vi skal nu lige nå at færdiggøre de sidste nyhedsbreve for Imerco, animationsfilme til Dansk Byggeri, en pressemeddelelse om en nystartet advokatvirksomhed, layout til en bunke VIA-postkort, et beboermagasin om renovering og….

Kl. 16 den 22. december puster vi ud og glæder os til en skøn juleferie. Tak til alle vores trofaste kunder og venner af huset for et godt samarbejde og gode stunder.

Vi vender stærkt tilbage igen 4. januar (ps. har du et akut behov for at komme i kontakt med os – så send en mail til mail@tuen.dk. Vi skal nok tjekke den).

Glædelig jul og godt nytår!

06 december, 2015
Vikarer går til filmen

Når en virksomhed hyrer vikarer, er det med til at dække nogle akutte arbejdsopgaver. For virksomheden betyder det et bedre resultat. Og for de tilknyttede vikarer giver det penge i kassen. Vikarer har friheden til at vælge til og fra, når de vil arbejde. Virksomheder har til gengæld ingen binding – og kan skalere deres arbejdskraft op og ned. TeamVikaren.dk er et af Danmarks førende vikarbureauer. Og vi har fået lov til at hjælpe dem med det gode budskab: At både virksomhed og vikarer er vindere. Lige nu gør vi det i en TV-reklame, som testes på TV2-Østjylland, og i et par web-videoer, som fortæller historien på TeamVikaren.dk. Her kan du se en af web-videoerne:

 

09 november, 2015
Fortællinger fra…hverdagen

Hvad ved vi om vores naboer? Om beboerne i blokkene? Om gruppen af unge på gadehjørnet? Fortællinger fra Løvvangen er en samling af historier fra et boligområde i Nørresundby. Et område, som gennem de seneste fire år har været gennem en total forandring og i dag fremstår som en helt ny bydel. De boligsociale udfordringer er ikke forsvundet sammen med de gamle betonblokke – men livet spirer, og hver dag er der eksempler på det nye liv, der leves i Løvvangen. Det er de historier, vi har samlet for Sundby-Hvorup Boligselskab.