Nyheder

Nyt. Næsten nyt. Nyttigt. Nydeligt. Nysgerrigt. Navlepillende. Næsvist.…kriterierne er mange, når vi vælger historier til tuens nyhedsfeed. God næsenyst :)
Netværk for kommunikationsfolk i almene boligorganisationer
20 august, 2015
Netværk for den almene boligsektor

Efter en succesfuld premieresæson er vi klar med programmet for 2015/16 i netværket Almen/KOM. Her mødes kommunikationsansvarlige og -medarbejdere fra almene boligorganisationer og deler viden, tips, ideer mm. tuen faciliterer netværket og deler også ud af vores viden og indsigt i den almene sektor. Er du nysgerrig, så kan du så programmet > her 

tuen
12 august, 2015
Ja – vi er flyttet

Vi kunne ikke stå for fristelsen, da vi fik muligheden for at rykke vores redaktion ned i Aarhus’ mest dynamiske og kreative område: Havnen. Nærmere bestemt på ‘Mellemarmen’ blandt krydstogtskibe og store siloer med korn og foderstoffer.
Herfra vil vi fremover levere ideer, content og projektledelse, og vi glæder os til at dele udsigten med jer alle i fremtiden. Fortsat god sommer.

footer_pix
28 juni, 2015
Ferietid? Ikke her

I de kommende uger finder du hele tiden et par af os på tuen – og hvis du selv har lidt ekstra tid, nu hvor feriestemningen har bredt sig, så benyt chancen og ta’ en snak med os om mulighederne for at outsource dele af jeres kommunikationsopgaver. Kontoret er åbent, og kaffen klar, hele sommeren (for vi er nødt til at være på job, når vores kunder holder fri. Ellers kan vi jo ikke holde deres hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og interne medier levende – også i ferietiden).

05 juni, 2015
Sommerhygge

Dagen før grundlovsdag, 100-årsdagen for kvinders stemmeret og fars dag valgte vi at holde en tidlig sommerfest. Meget passende på årets første rigtige sommerdag. Så undskyld til jer som måtte ringe forgæves sidst på eftermiddagen, hvor vi nød et særdeles godt selskab på havnen i Aarhus hos event-specialisterne fra Dypång. I deres skønne lokaler (som vi snart kommer til at fortælle meget mere om) bød Dypång på gin-smagning og tapas fra Martin Ib. Vi fortsatte hyggen i private rammer med pulled pork fra The Big Green Egg, skønne drinks, kongespil, Hint og musikquiz. Ingen  vindere nævnt – ingen glemt. Vi er klar igen – også i hovederne – mandag 8. juni.

Vi har ingen billeder fra dagen (i hvert fald ingen, som vi vil dele) – men her er et kig indenfor i Dypångs skønne lokaler i Balticagade:

 

PPS_6522_LOWRES
03 juni, 2015
2xPeter giver 8240 en opsang

Det var to af tidens store medie-personligheder – Peter Grønborg (Viasat) og Peter Falktoft (DR3) – som i går satte et par timer af sammen med Andres for at fortælle om deres opvækst i Aarhus-forstaden (8240) Risskov. Det blev en forunderlig rejse ned ad memory lane, med mange fornøjelige anekdoter og erindringer. Men også nogle skarpe skud efter den forstad, som de begge holder uendeligt meget af, men som i deres øjne har fået nogle slemme ridser i lakken. Samtalen omsættes nu til et interview, som alle husstande i 8240 kan læse til august, når den lokale idrætsklub VRI sender et magasin på gaden. tuen hjælper med den redaktionelle tilrettelæggelse, og vi synes faktisk, at det giver god mening at skabe ekstra opmærksomhed om de gode fritidstilbud til bydelens unge og gamle. Tak til 2xPeter og til fotograf Per Søgaard, der fangede de to med deres gamle VRI-trøjer over skulderen.