Hjemmesider

Vi er uafhængige af CMS-systemer og har den nødvendige forretningsforståelse til at give jer reel rådgivning om jeres nye hjemmeside.

Ny hjemmeside?
Ta’ os med på råd. I mange mindre og mellemstore virksomheder er det måske første gang, at ledelsen står over for udviklingen af en ny hjemmeside.

Vi er uafhængige af CMS-systemer og kan fungere som jeres uvildige rådgivere og projektledere. Akkurat som man hyrer en bygherre- eller totalrådgiver i forbindelse med større byggerier!

Et samarbejde med tuen om jeres næste hjemmeside har tilmed den fordel, at vi har for vane at beskrive projektforløb og webstrategier på almindeligt dansk og ikke med smarte it-udtryk.

Vi indleder aldrig et samarbejde med at lave et design. Det ville svare til, at arkitekten skulle tegne din nye fabrik eller kontor, uden først at have talt med dig om, hvilke behov bygningen skulle dække, hvem der skulle bruge den, hvor mange kunder I forventede osv. osv.

Lad os tage en indledende snak om, hvad der er vigtigt for jeres forretning. Først derefter giver det mening at kigge på konkrete løsninger.

 

 

Læs mere om online marketing her

Læs mere om vores øvrige kompetencer her

Læs mere om os

Læs cases her