Alle spiller en rolle. Men spiller I hinanden gode?

Alle spiller en rolle. Men spiller I hinanden gode?

Boligselskabet Fruehøjgaard i Herning kigger ind i fremtiden. Målsætninger om bæredygtighed, beboertilfredshed og boliger ude tomgang skal nås ved at tænke nyt, og ved at involvere beboerne.

Jeg har fået lov til at levere lidt brændstof til processen ved at invitere først afdelingsformænd, og seneste alle afdelingsbestyrelsesmedlemmer til temaaftener, hvor vi satte lommelygten til at lyse på alle de områder, hvor de som beboerrepræsentanter kan gøre en kæmpe forskel (når man kender – og anerkender – rollerne i det almene beboerdemokrati). Det blev nogle skønne dage, som lover rigtig godt for Fruehøjgaard visioner.

Billedet her har en del år på bagen. Men jeg havde det med på møderne. Det er fra min families skønne tid i Kildehøjen. En boligafdeling, hvor vi – med respekt for hinandens forskelligheder og roller i boligforeningen – havde en enestående hverdag for børn, unge og ældre. Og hvor vi med beboerdemokratiet som drivkraft fik forvandlet nye, vilde, skøre og skæve ideer til positive forandringer.

Jeg puster også gerne ild i jeres beboerdemokrati…