Cases

Fra bureau til konsulenthus: Ta' et kig på nogle af de opgaver, jeg har løst gennem årene. Der er også 'gamle' projekter og opgaver i blandt – men så kender du min bagage.

DOMI Bolig | renoveringskommunikation

Fortællingen om en helhedsplan.

DOMI Bolig med boligafdelinger syd for Aarhus, i og omkring Odder, havde gennem en årrække arbejdet med et omfattende renoveringsprojekt i en boligafdeling i Malling. Af mange årsager blev det et langstrakt, problemfyldt og kompliceret projekt, som først efter næsten 10 år endelig kunne skydes i gang i sensommeren 2020.

Undervejs har jeg bidraget med beboerkommunikation i form af nyhedsbreve og orienteringsmøder, og da projektet endelig kunne sættes i gang i 2020 gik vi også i gang med at dokumentere det på video. Slutproduktet bliver en film til Landsbyggefondens video-bibliotek, men undervejs laver vi nedslag og fortællinger til beboere, naboer og omgivelser. Den første bid blev lagt på DOMI Boligs Facebook side her.

Processen har også bidraget til en generel gennemgang af kommunikationsopgaven og -flowet i et renoveringsprojekt i DOMI Bolig

Kunde

DOMI Bolig | renoveringskommunikation

Kategori

10.000 - 50.000Almene boligorganisationerContentVideo