Archive

Min værktøjskasse er fyldt med kompetencer og erfaringer.
03 oktober, 2017
CASA – Kursusprogram

Hvordan sammensætter og præsenterer vi et helt nyt internt kursusprogram i en organisation, der ikke har egne/interne medier eller kanaler? Vi valgte papiret, som kan skabe stor opmærksomhed i en digital hverdag. Særligt når det suppleres med en udstansning, lækker papirkvalitet og et indbydende design.

17 januar, 2016
Bedre Bundlinje | kampagnevideo

Projektet Bedre Bundlinje, som i perioden 2015-2017 udrulles af Dansk Byggeri og 3f i fællesskab, blev skudt i gang med en massiv kampagne overfor Dansk Byggeris medlemsvirksomheder.

På en række fyraftensmøder bliver repræsentanter fra virksomhederne præsenteret for mulighederne i projektet. Som en del af aftenens program vises filmen Bedre Bundlinje.

Se filmen her

17 januar, 2016
EUC Nord | informationsmaterialer

EUC Nord bad os udarbejdet et par enkle og letforståelige informationsfoldere til kommende elever på de nye uddannelsesretninger, EUX/EUD samt EUV.

 

17 januar, 2016
Strikert | Kommunikationsplatform

Advokat Bjarne Strikert har pr. 1. januar 2016 etableret et nyt advokatfirma med beliggenhed på Marselisborg Havn. Vi har udarbejdet virksomhedens nye logo og har bidraget med rådgivning og projektledelse i forbindelse med virksomhedens etablering af ny hjemmeside, kommunikationsplatform mv.

 

videoproduktion
17 januar, 2016
TeamVikaren.dk | tv-spot mm.

Efterspørgslen efter kvalificeret og fleksibel arbejdskraft stiger. Et af Danmarks førende vikarbureauer, TeamVikaren.dk søger derfor løbende efter nye kandidater. I forbindelse med lanceringen af en ny hjemmeside producerede vi dels et tv-spot og dels to web-videoer – målrettet henholdsvis vikarer og virksomheder. På den måde fik vi udnyttet produktionsteamet optimalt.

Se tv-spot her
Se vikarfilm her
Se virksomhedsfilm her