Cases

Fra bureau til konsulenthus: Ta' et kig på nogle af de opgaver, jeg har løst gennem årene. Der er også 'gamle' projekter og opgaver i blandt – men så kender du min bagage.

Bydelskonference – Aalborg SØ

Tilrettelæggelse og facilitering af bydelskonference

Under overskriften ”Hvad vil vi med Aalborg SØ?” inviterede Aalborg Kommune og boligorganisationerne Plus Bolig, Lejerbo, Vivabolig og Alabu Bolig repræsentanter fra områdets afdelingsbestyrelser, ejendomsfunktionærer, repræsentanter fra de fire boligorganisationer samt medarbejdere fra institutioner og foreninger i området til visionskonference på Aalborghus Gymnasium. Omkring 100 mennesker havde tilmeldt sig visionskonferencen, der strakte sig over 4 eftermiddags- og aftentimer.

I samarbejde med arrangørerne havde jeg tilrettelagt konferencen og faciliterende eftermiddagen med indlagte workshops, paneldebatter mv.

Ved at samle alle gode kræfter i området – og give dem ordet – ville Aalborg Kommune og de fire boligorganisationer forsøge at lave en fremtidsvision for Aalborg SØ. Efter konferencen blev alle input og ideer samlet og brugt i det videre arbejde med at udvikle området omkring Grønlands Torv og resten af Aalborg SØ.

Kunde

Bydelskonference – Aalborg SØ

Kategori

10.000 - 50.000Almene boligorganisationerFacilitering