Archive

08 januar, 2021
DOMI Bolig | renoveringskommunikation

DOMI Bolig med boligafdelinger syd for Aarhus, i og omkring Odder, havde gennem en årrække arbejdet med et omfattende renoveringsprojekt i en boligafdeling i Malling. Af mange årsager blev det et langstrakt, problemfyldt og kompliceret projekt, som først efter næsten 10 år endelig kunne skydes i gang i sensommeren 2020.

Undervejs har jeg bidraget med beboerkommunikation i form af nyhedsbreve og orienteringsmøder, og da projektet endelig kunne sættes i gang i 2020 gik vi også i gang med at dokumentere det på video. Slutproduktet bliver en film til Landsbyggefondens video-bibliotek, men undervejs laver vi nedslag og fortællinger til beboere, naboer og omgivelser. Den første bid blev lagt på DOMI Boligs Facebook side her.

Processen har også bidraget til en generel gennemgang af kommunikationsopgaven og -flowet i et renoveringsprojekt i DOMI Bolig

11 januar, 2017
Orbiloc | pressemateriale

Orbiloc – dansk iværksættervirksomhed med ambitioner – udvikler, producerer og markedsfører sikkerhedslygter til løbere, friluftsmennesker og hunde. I sommeren 2016 deltog Orbiloc på den internationale trade-messe: InterZOO. Vi udviklede ide, leverede tekster – målrettet den internationale fagpresse – og stod for produktion i tre sprogvarianter.

17 januar, 2016
EUC Nord | informationsmaterialer

EUC Nord bad os udarbejdet et par enkle og letforståelige informationsfoldere til kommende elever på de nye uddannelsesretninger, EUX/EUD samt EUV.

 

17 januar, 2016
Bovia | beboerkommunikation

Beboerne i Skovparken, Kolding, skulle i 2015 præsenteres for en omfattende helhedsplan. Som en del af den løbende beboerinformation, udarbejdede vi et beboermagasin, som med journalistiske artikler og enkle tekster formidlede baggrund, årsager og konsekvenser ved beslutningen om at sige ja til en helhedsplan.

Magasinet blev ideudviklet og produceret på under 10 dage.

18 maj, 2015
SHB | Hjemmeside

Sundby-Hvorup Boligselskab har gennem de seneste år gennemgået en omfattende forandringsproces. Som led i dette fik boligselskabet ny hjemmeside i 2014. Vi har været med som sparringspartner for boligselskabets styregruppe og har siden fungeret som projektleder samt leverandør af basisindhold til hjemmesiden.