Archive

05 oktober, 2017
ALBOA strategiforløb

Gennem et halvt år var jeg udvikler af, facilitator og inspirator i et strategiforløb, som boligorganisationen ALBOA gennemførte. Målet var at nå frem til en fælles vision for en af Vestdanmarks største almene boligorganisationer. Undervejs har organisationsbestyrelse, beboervalgte, medarbejdere og menige beboere deltaget i forskellige arrangementer og møder med stort engagement.ALBOAs organisationsbestyrelse skriver selv:

I bestyrelsen har vi været imponerede over den store og velvillige deltagelse i vores mange missions- og visionsseancer. Arbejdet har givet os en bedre forståelse for, hvad ALBOA er for en størrelse, og hvor beboerne gerne ser, at vi bevæger os hen. Vi tror på, at vi med denne forhåbentlig klare formulering af vision, mål, delmål, strategi og værdier kan skabe både gennemsigtighed og målrettethed i ALBOA. Til glæde for medarbejdere og beboere.

Du kan læse mere om ALBOAs vision her.

11 januar, 2017
Orbiloc | pressemateriale

Orbiloc – dansk iværksættervirksomhed med ambitioner – udvikler, producerer og markedsfører sikkerhedslygter til løbere, friluftsmennesker og hunde. I sommeren 2016 deltog Orbiloc på den internationale trade-messe: InterZOO. Vi udviklede ide, leverede tekster – målrettet den internationale fagpresse – og stod for produktion i tre sprogvarianter.

17 januar, 2016
Bovia | beboerkommunikation

Beboerne i Skovparken, Kolding, skulle i 2015 præsenteres for en omfattende helhedsplan. Som en del af den løbende beboerinformation, udarbejdede vi et beboermagasin, som med journalistiske artikler og enkle tekster formidlede baggrund, årsager og konsekvenser ved beslutningen om at sige ja til en helhedsplan.

Magasinet blev ideudviklet og produceret på under 10 dage.

17 januar, 2016
Strikert | Kommunikationsplatform

Advokat Bjarne Strikert har pr. 1. januar 2016 etableret et nyt advokatfirma med beliggenhed på Marselisborg Havn. Vi har udarbejdet virksomhedens nye logo og har bidraget med rådgivning og projektledelse i forbindelse med virksomhedens etablering af ny hjemmeside, kommunikationsplatform mv.

 

18 maj, 2015
SHB | Hjemmeside

Sundby-Hvorup Boligselskab har gennem de seneste år gennemgået en omfattende forandringsproces. Som led i dette fik boligselskabet ny hjemmeside i 2014. Vi har været med som sparringspartner for boligselskabets styregruppe og har siden fungeret som projektleder samt leverandør af basisindhold til hjemmesiden.